Kiegészítők

JBQAI KIEGYENLÍTŐ KÖZÖSÍTŐ DOBOZ ROBBANÁSVESZÉLYES KÖRNYEZETBE

Rozsdamentes acél közösítő doboz IP66-os védelemmel, gyújtószikramentes elektronikus panellal a mérlegcellák összekapcsolásához és kiegyenlítéséhez. Csavaros szorítású sorkapcsokkal a könnyű csatlakoztatáshoz és jelbeállító trimmer a pontos és megbízható kiegyenlítéshez.

ATEX védelem:
Gáz. ATEX II 2G Ex ib IIC T6 Gb
Por: ATEX II 2D Ex tb IIIC T115°C Db IP65

 

PDF Termék infók

ZBA1S TRIPLA ZENER GÁT MÉRŐCELLÁKHOZ

A ZBA1S tripla zener gát tökéletes megoldás a mérő állomás és a mérőrendszer közötti összeköttetéshez robbanásveszélyes környezetben. A ZBA1S három gátat integrál egybe a tápellátás, a jel és a referencia vonal védelméért. Ez a funkció megkönnyíti a telepítést, különösen kis helyeken, mely időt és pénzt takarít meg.

Egyetlen gát jelölése: ATEX II (1)G, II (1)D, I (M1)

Védelem: [Ex ia Ga] IIC, [Ex ia Da] IIIC, [Ex ia Ma] I (-20 °C ≤ Tamb ≤ +60 °C)

PDF Termék infók

KMB4 ROBANÁSBIZTOS PASSZÍV BIZTONSÁGI ZENER GÁT KIT DOBOZBAN, ATEX KÖRNYEZETBE

Kit 3 db szikramentes passzív biztonsági Zener gáttal, egy ATEX környezetben lévő eszköz biztonságos környezetben lévő eszközzel való csatlakoztatásához, ABS házban. Gátak védelme: ATEX II (1) GD [Ex ia Ga] IIC [Ex ia Da] IIIC.
A teljes doboz védelme a 3 db gáttal:
Gáz: ATEX II 3(1)G Ex nA [ia Ga] IIC T4 Gc (-20°C ≤ Ta ≤ +40°C)
Por: ATEX II 3(1)D Ex tb [ia Da] IIIC T130°C Dc IP65 (-20°C ≤ Ta ≤ +40°C).

PDF Termék infók

OBRF3GD ROBBANÁSBIZTOS RÁDIÓFREKVENCIÁS INTERFÉSZ

ATEX rádiófrekvenciás modul mérlegműszerek vezeték nélküli kommunikációhoz egyéb külső egységgel vagy számítógéppel ATEX 2 és 22 zónákban.

Védelmi szint megfelel:
Gáz: ATEX II 3G Ex nA IIC T6 Gc X,
Por: ATEX II 3D Ex tc IIIC T85°C Dc IP66 X.
Alkalmazható, mind asztali/padló mérlegek esetében vagy akár mobil mérlegek esetében is. Mint például raklapemelők, raklapmérlegek. Lehetőséget ad nagy távolságokra történő adat-átvitelre.

PDF Termék infók

OBWIFI3GD ROBBANÁSBIZTOS WIFI MODUL, ATEX ZÓNA 2 ÉS 22.

ATEX WIFI modul vezeték nélküli adat kommunikációhoz mérlegműszerek számára ATEX 2 és 22 zónába, védelmi metódus megfelel:
Gáz: ATEX II 3G Ex nA IIB T6 Gc X
Por: ATEX II 3D Ex tc IIIC T125°C Dc IP66 X.
Alkalmazható mind asztali / padló mérlegeknél mind mobil mérlegeknél, mint például mérleges raklapmozgatóknál, raklapmérlegeknél. lehetővé teszi a könnyű vezeték nélküli kapcsolat kialakítást a cég számítógépes hálózatával, adat továbbítás nagy távolságokra is.

PDF Termék infók